Nyheder

Stof til næste NORDRE Nyt
(1. marts 2021) Af PE Nielsen

   Så er det ved at være tid, hvis du påtænker at skrive til klubbladet - og dermed dine klubkammerater - i det kommende aprilnummer af klubbladet. Det er ingen hemmelighed, at stoffet ikke hænger på træerne, men jeg har heldigvis modtaget noget. Men der er helt sikkert også plads til dit indlæg! Den officielle deadline er på torsdag, men jeg er dog åben for forhandling af denne .

 

Filip og Mads Boe klar til slutspillet
(1. februar 2021) Af PE Nielsen

   På fredag kl. 17.00 spilles kvartfinalerne i online Grand Prix Fredagslynturneringen. Filip vandt i fredags den sidste indledende gruppe foran Thorbjørn Bromann og Jesper Thybo, som han begge besejrede; Filip har åbenbart arvet noget af farens flotte tekniske hurtig- og lynskaksteknik! Mads er også klar til kvartfinalerne, læs nærmere her og følg det online her.

 

Kalenderen suspenderet indtil videre
(20. januar 2021) Af PE Nielsen

   Da det ikke giver meget mening at replanlægge Nordre-kalenderen, før der kommer betydelige lettelser i Corona-restiktionerne, er kalenderen suspenderet på ubestemt tid. DSU har endnu ikke taget beslutning om Divisionsturneringens skæbne, og det giver heller ikke megen mening at frigive indbydelsen til klubmesterskabet, der skulle være startet torsdag den 4. februar .... Vi vender naturligvis tilbage her, når der er væsentligt nyt.

 

Hovedkredsturneringen aflyst
(8. og 24. januar 2021) Af PE Nielsen

   6. Hovedkreds har besluttet at aflyse årets holdturnering, og det betyder altså, at vores D-rækkehold ikke kommer til at spille flere kampe i denne sæson - læs nærnere på 6.HK's hjemmeside her.

   Mht. Divisionsturneringen er der pt. sonderinger hos klubberne om dens videre skæbne, Nordres holdning kom på plads i år, her med formand Mikkels ord: "Bestyrelsen er blevet enige om, på baggrund af flere ønsker, at indstille til turneringsleder Hans Milter, at vi vil tilslutte os aflysning af sæsonen.  Så det bliver hermed fremsendt til ham fra mig i aften.". Når der er en endelig beslutning på plads, vil det naturligvis blive meddelt her på siden.

   24. januar: Den 21/1 har DSU's hovedbestyrelse besluttet at aflyse årets Divisionsturnering, læs nærmere her.

 

Ny ugentlig opgaveserie startes
(8. januar 2021) Af PE Nielsen

   Da det jo ser ud til at trække ud med en væsentlig lysning i Corona-situationen, tager jeg handsken op fra foråret og starter en ny ugentlig serie.
Der bringes (cirka) hver torsdag tre nye opgaver, en let, en middel og en svær opgave, betegnet med hhv.
☺, ☺☺ og ☺☺☺ (lidt glæde har vi da lov at ha') !

Skulle du have lyst til at bidrage med opgaver, så læs nærmere på opgavesiden og send mig en mail!
Du finder som i foråret spalten nederst til venstre på forsiden - god fornøjelse!

 

Klubbladet på vej til dig!
(6. januar 2021) Af PE Nielsen

   Så er klubbladet netop afsendt, så du får lidt læsestof til de maratonlange vinterdage, god læsning!           

Jeg gør lige opmærksom på, at Chess House jo pt. er lukket, og bliver der opstart inden ibrugtagningsgodkendelsen på Olof Palmes Alle er på plads,
ja så bliver spillestedet FO byen, Vester Allé 8, skråt over for Ridehallen ved Rådhuspladsen - læs nærmere nedenfor under den 22. december 2020.

 

Ny kalender og nye udsættelser
(4. januar 2021) Af PE Nielsen

Godt og bedre nytår ønskes alle fra bestyrelsen og webredaktøren!

   Hermed offentliggøres klubbens forårskalender udarbejdet i december, klik her. Men men men ....... den holder desværre ikke, årsagen kender du!

   Chess House følger restriktionerne, og indtil videre er Chess House - og dermed Nordre - lukket til den 17. januar, men det bliver næppe derved, vi må nok forvente yderligere restriktionsforlængelser .... Nye udmeldinger afventes, inden kalenderen kan replanlægges ....

   Aktuelt betyder det, at tredjeholdets udsatte kamp fra december imod Silkeborg IV er yderligere udsat på ubestemt tid. Det samme gælder for den udsatte sidste runde i Klubmesterskabet 2020, Basis.

   Der var lagt op til et Klubmesterskab i hurtigskak, fordelt over to aftener i januar, Mester den 21. januar og så Basis den 28. januar. Klubmesterskabet er planlagt til afvikling i hhv. Mester og Basis (som den blev opdelt sidst på året), startende den 4. februar, og det er vel også tvivlsomt, om vi her undgår replanlægning (begge annonceres i det kommende klubblad) ... Også Divisionsturneringen skal replanlægges, eller måske endda helt aflyses denne sæson, læs nærmere herom i Unionens nyhedshilsen her.
Så indtil videre
:
Keep on smiling ..................

 

Ældre nyheder...