Klik for at vende tilbage til forsiden !

Plusser og Minusser ved DM 2001

Af Poul Erik Nielsen

Påsketurneringen blev en blandet landhandel for Nordre's deltagere. Mads Boe er næppe tilfreds med sin 9. plads i Landsholdsklassen, og Nicolai V Pedersen næppe heller med sin tilsyneladende acceptable 3. plads i Kandidatklassen. Nicolai vandt godt nok et par ratingpoints, men i lyset af, at han førte turneringen indtil 6. runde, er resultatet nok en skuffelse.

Anderledes ser Christian Kyndel nok på det, han opnåede ligesom Nicolai 4½ points, men her var det mod bedre modstandere end ham selv, og derfor blev det til en gedigen ratingfremgang på 38 til 2260!

I Basis 5-1 spillede Lau Bjerno en fin turnering og med sejre i de sidste to runder blev det med 3½ til en 3. plads og en ratingfremgang på 57! Der var også en markant fremgang til Kim H Rasmussen i Basis 7-3, der med en 50%'s score gik frem fra 1088 til 1144, ganske flot!

Lyn
Nordre har de sidste år siddet på DM i lyn, men i år glippede det, idet sidste års mester Nicolai V Pedersen og Jens Kjeldsen begge blev slået ud i semifinalen. Jacob Aagaard løb med årets mesterskab.