Nyheder efterår 2006


Nyere nyheder...

Århusmesterskabet 2007 (21. dec. 2006) Af Lars Christiansen

Nordre er næste år medarrangør af Århusmesterskabet som afvikles fra den 15. til den 18. februar i Chess House. Se indbydelsen på Chess House' hjemmeside her!

Klubmesterskab i hurtigskak 2007 (21. dec. 2006) Af Lars Christiansen

Nordres klubmesterskab i hurtigskak afvikles over to aftener den 15. og den 22. januar.
Der spilles hver aften 3 runder med 25 minutters betænkningstid til hver spiller pr. parti. Turneringen afvikles som Monradturnering med start kl. 19:15 og slut ca. kl. 22:00.
Tilmelding i klubben på aftenen senest kl. 19.00 eller til Lars Christiansen på tlf.: 21 68 65 35 eller

Juleafslutning (20. dec. 2006) Af Poul Erik Nielsen

Årets juleafslutning var helt traditionel: Bestyrelsen diskede først op med en dejlig julefrokost, og der blev del præmier ud fra diverse efterårsturneringer samt Grand Prix turneringen i juni. Mht den sidste blev vinderen efterlyst, og efter lidt parlamentering, var der enighed om, at vinderen var Jan Rewitz!
   Efterårslyn gik til Mads Boe, og omkring Efterårsturneringen - hvor mange præmier gik til vore gæster – blev specielt Esben Nicolaisens store præstation fremhævet.
   Efter osten var de fleste klar til turneringen med juleregler, hvor man bliver udsat for lidt af hvert, 15 deltog i to grupper, hvorfra der gik to videre fra hver.
   I gruppe A var Steen aldeles suværæn og han holdt de 100%! Johnni fulgte med i semifinalen, efter klart at have distanceret Mads Boe.
   I gruppe B var der tæt løb, gruppevinder blev Esben, bl.a. efter en atombombegevinst over undertegnede, en kærkommen revanche, da jeg vandt over Esben i samme disciplin sidste år - se partiet nederst! Med sejr over Tom i sidste runde lykkedes det mig dog at nå op, og da Tom trak sig på grund af det halvsene tidspunkt, kom jeg med i semifinalen.
   I semifinalen tørrede Johnni Esben, mens jeg ret heldigt slap vindende fra opgøret med den ellers suveræne Steen.
   I finalen kunne jeg slet ikke styre de ”byttede” springere og løbere, og Johnni vandt hurtigt og let og var dermed Julemester 2006!

I atombombeskak, som netop Esben har opfundet, rydder man alle modstanderens brikker i linien, når man slår en brik.
   Esben har sort mod mig: 1.d4 d6 2.c3 b6!? 3.Da4+ Dd7! 4.Dxa7 (og a8) ?? For grådigt! 4...De6+! Truer 5...Dxe2# 5.Kd2 5Kd1 giver samme resultat. 5...De4+!! Hvid kan ikke forhindre det dræbende 6... Dxd4#. 0-1.


3. runde i holdturneringen (7. dec. 2006) Af Lars Christiansen

Kommende weekend byder på 3. og sidste runde inden nytår i holdturneringen.
    I 1. division skal Nordre I en tur til Ribe. Førsteholdet, som ellers fik en halvskidt start med kun en smal sejr over Skolernes 2. hold, fører gruppen efter 2. rundes meriterende sejr over oprykningsfavoritterne fra Århus Skakklub. Ribe er fulgt godt med og ligger på 5. pladsen kun 1½ point efter, efter sejr over Viby og uafgjort mod Læseforeningen. Tilmed stiller Ribe med IM Christian Kyndell, som i sommers skiftede tilbage til sin barndomsklub efter en håndfuld succesfulde år for Nordre, på førstebrættet.
    I 2. division skal Nordre II en tur til Randers. Nordre II har ligeledes fået en halvskidt start, selvom det er blevet til sejr over Nørresundby II og uafgjort mod SK68 III – begge noget under den forventede score. Andetholdet ligger således i midten af rækken med to point til både top og bund.
    I Mesterrækken tager Nordre III imod Århus II.
Kampen afvikles i Chesshouse, og altså ikke i Stakbogladen!! Nordre III ligger sidst i rækken efter en reguler afklapsning i første runde mod Skødstrup med to andre gamle kendinge af Nordre – nemlig IM Jens Keldsen og Jan Becher på topbrætterne, og uafgjort mod Vejlby/Risskov. Samtidig ligger Århus II i midten af rækken efter blandt andet at have slået netop Skødstrup.

Lynmesterskab efterår 2006 (7. dec. 2006) Af Lars Christiansen

20 spillere havde valgt at stille op til dette efterårs mesterskab i lynskak, som samtidig fungerer som første halvdel af det egentlige klubmesterskab. Der blev spillet i 2 indledende grupper alle-mod-alle på hver 10 deltagere.

Resultat af indledende runder:

Grp.1: Mads Boe og Johnny Veng 8½, Per Oehlerich og Igor Teplyi 6, Mads Borup 5
Grp.2: Lars Andersen 8, Poul Erik Nielsen 7½, Tom Petri 6, Per Hansen 5½

Tidligere danmarksmester Mads Boe og Johnny Veng spillede sig igennem til sejr i deres gruppe i overbevisende stil, og afgav kun et halvt point undervejs da de spillede remis indbyrdes. Per Oehlerich, Igor Teplyi og Mads Borup var længe godt med, men alle måtte ned mod de to gruppevindere.

I den anden gruppe var der mere spænding om resultatet. Lars Andersen slog i første runde Poul Erik Nielsen, men tabte senere til Tom Petri. Dette skulle imidlertid vise sig at være det eneste point Lars afgav, og dermed gruppesejr. Poul Erik tog efter nederlaget arbejdshandskerne på, og afgav kun et halvt point til Leif Møller i de resterende 8 runder. Samme Leif Møller hægtede senere Tom Petri af i opløbet ved at tage hele pointet. Per Hansen var ligeledes længe med, men måtte også se sig ude af topstriden efter nederlag til Lars A og Poul Erik i femte og sjette runde.

Semifinalen fik derfor følgende sammensætning:

Lars Andersen – Mads Boe
Johnny Veng – Poul Erik Nielsen

Efter en gevinst til hver satte Poul Erik i tredje og afgørende parti et tårn i slag og opgav herefter (jeg skal ikke gøre mig klog på stillingen før). I den anden semifinale var Lars ved at lave den helt store overraskelse ved at slå Mads Boe i det første parti, men måtte efter 3 partier give op for overmagten.

Finalen kom dermed til at stå mellem Johnny Veng og Mads Boe. Mads tog første stik og Johnny var dermed tvunget i offensiven for at vinde næste parti, men Mads holdt balancen og byttede i slutfasen et tårn af for en bonde, hvorefter spillet var teknisk remis(!) Tillykke til Mads Boe med sejren!

Foredrag af Peter Heine Nielsen (30. nov. 2006) Af Lars Christiansen
Mandag den 27. november gav GM Peter Heine Nielsen foredrag i Nordre Skakklub – og det skulle vise sig at blive en yderst velbesøgt affære. Efter en lille forsinkelse grundet tekniske startvanskeligheder (som det hører sig til når der anvendes projektor) var vi klar med live-kommentering af andet parti i matchen mellem verdensmester Kramnik og programmet Fritz fra kl. 17.

GM Peter Heine Nielsen

Et godt fyldt lokale

Cirka 15-20 mand var mødt op tidligt inden det egentlige foredrag om aftenen for at følge Peter Heine’ optakt til og live-kommentering af Kramnik-Fritz. At Kramnik – efter et spændende parti i øvrigt – valgte at gå mat i én, gjorde ikke eftermiddagen mindre underholdende! Omkring kl. 19 hvor det egentlige foredrag var annonceret nåede vi således op på cirka 40 deltagere, og lokalet var befolket til bristepunktet, da Peter Heine efter en kort opsummering af dagens parti fortsatte sit foredrag. Her fortalte han blandt andet om sit engagement som sekundant for bl.a. Magnus Carlsen og om træning og forberedelse, lige som han vidste sit seneste parti fra den tyske bundesliga. Efter en spørgerunde på en halv times tid, udfordrede Peter Heine herefter forsamlingen til lyn-simultan.

Der grubles...

En presset Esben Nicolaisen

Der blev spillet 12 mod én med 5 minutter mod 15 til Peter Heine – dvs. i gennemsnit 1 min. og 15 sekunder pr. parti! Første runde vandt Peter Heine 8½-3½, og andet opgør med vidst nok 9-3. Imponerende var det at flere mesterspillere og førsteholdsspillere stillede op – og fik klø! Uden at nævne navne var Leif Møller første mand i tovene.

Alt i alt en succesfuld og særdeles hyggelig aften.

Julefrokost 2006 (30. nov. 2006) Af Lars Christiansen

   Mandag den 18. december afholdes den årlige julefrokost i vores lokaler i Chess House, bemærk at vi starter præcist kl. 18:45!
  
   Tilmelding i klubben senest mandag den 11. december, eller til formanden på telefon 21 68 65 35 eller formand@nordre.dk senest torsdag den 14. december. Prisen er 50,- kr (juniorer dog kun 20,- kr) for mad incl. én genstand.

   Efter frokosten er der lynturnering med specielle juleregler, skiftende fra runde til runde. Der medbringes en julepakke til en værdi af 15-20 kr. Pakkerne indgår som præmier, men kun til dem, der selv har haft en gave med.

   Vel mødt!
 

Lynmesterskabet efterår (28. nov. 2006) Af Mads Borup

   Mandag den 4. december er det tid til efterårsmesterskabet og første halvdel af klubmesterskabet i lynskak!

   Det tilstræbes at inddele deltagerne i 2 indledende og jævnbyrdige grupper, fra hvor de to bedstplacerede i hver gruppe spiller semifinale, således 1 i grp. 1 møder 2 i grp. 2 og omvendt. Semifinale og finale afvikles som dobbeltrunde. Hvis der efter de 2 ordinære partier er ligestilling, spilles ét tredje parti, hvor hvid har 6 minutter og skal vinde mod sorts fem minutter. Farve afgøres ved lodtrækning.

   Indskud kr. 20,- Præmier afhængig af deltagerantal. Tilmelding i klubben på aftenen senest kl. 19.15!

Vel mødt!


Foredrag af Peter Heine Nielsen (20. nov. 2006) Af Lars Christiansen
Danmarks stærkeste skakspiller GM Peter Heine Nielsen (2640) giver mandag den 27. november kl. 19.15 foredrag i Nordre. Her vil han fortælle om træning og forberedelse, herunder anvendelse af Fritz, og om sit virke som sekundant.

Senest har Peter Heine været sekundant for Magnus Carlsen i Tal Memorial i Moskva, og er ligeledes involveret i den kommende match mellem computerprogrammet Fritz og verdensmester Kramnik. Så allerede fra kl. 16.00 vil Peter Heine være i Chesshouse for at kommentere live på 2. parti i denne match. Se evt. mere om Kramnik-Fritz her

Efter foredraget udfordrer Peter Heine Nielsen forsamlingen til lyn-simultan! Ved stort fremmøde efter "først til mølle" princippet.

Arrangementet er gratis og åbent for alle.

Vel mødt!

Efterårsturneringen 2006 (16. nov. 2006) Af Lars Christiansen
 
IM Klaus Berg vinder af efterårsturneringen 2006! Det blev en yderst spændende og seværdig afslutning på efterårets åbne klubturnering. Inden sidste runde lå forhåndsfavoritten Klaus Berg og turneringens helt store overraskelse Esben Nicolaisen på en delt førsteplads med 5½/7, skarp forfulgt af Martin Mathiessen og Tom Petri med 5/7 og Jan Rewitz, Hans Rasmussen, Leif Møller og Charlotte V. Pedersen med 4½/7. Der var således mange mulige scenarier. Som det, pga. af vores specielle turnerings-system, næsten er tradition i vores efterårsturnering, havde en lavereratet spiller - her Esben - muligheden for at stryge helt til tops ved i sidste runde at besejre en af de højestratede. Tilfældet ville så at Esben skulle have hvid mod vores nye førsteholdsspiller Igor Teplyi. På papiret en ren walkover for Igor, men Esben gik frisk til den og spillede sin chance fuldt ud med firebondevarianten i kongeindisk. Det vidste sig efterfølgende at Esben faktisk var mere teorikendt i denne variant end Igor (!). I de sidste teoritræk, valgte Igor en variant som Esben mente at vide ikke var den bedste, men Igor havde dog styr nok på stillingen samtidig med Esben havde brugt meget tid, til at køre hele pointet hjem. Esben måtte således overlade scenen til forhåndsfarvoritterne, men stadig en meget flot turnering. Her skal blot nævnes en score på 5,10 OVER forventet, og et del-ELO på 2094!

Forhåndsfavoritten Klaus Berg kunne herefter vinde turneringen udelt ved at vinde over Nina. Jeg skal ikke gøre mig klog på partiet, men nåede dog at se Klaus vinde en bonde - og det skal som bekendt være varsom med mod Nina! "Klaus har taget en bonde...." hørtes flere gange i baren, og det skulle da også vise sig at holde stik; Nina fik tilkæmpet sig remis. Inden da havde Martin Mathiessen vundet over Jan Rewitz - et parti jeg desværre ikke så noget af - og var dermed a point med Klaus. Sidste tilbageværende parti blev udkæmpet mellem Tom Petri og Hans Rasmussen, og det skulle vise sig at blive afgørende. Efter nogle indledende korrektionsberegninger blev Klaus sendt hjem i den tro at han var blevet nr. 2 og Martin havde vundet samlet. Det var dog også tilfældet, lige indtil Tom og Hans var færdige... Jeg så ikke det første af partiet, men kunne notere mig at Tom havde en springer off-side og var en bonde nede efter første tidskontrol. Om dette også var tilfældet før kan jeg så ikke sige, men Tom gik i begyndende tidnød hårdt efter det hele point! Tom fik sin springer ud af offside-fælden, og fik tilmed en bonde igen, men Hans havde mest tid og forsvarede sig godt trods en enkelt advarsel fra turneringslederen om noteringspligt. Der var absolut højspænding i lokalet - så hvorfor jeg valgte at forlade det de sidste minutter må forblive et uløst mysterie - men jeg har ladet mig fortælle at tom tabte på tid efter at have afslået remis! Som tilskuer kan man kun påskynde ægte kampskak med nerverne uden på tøjet som i dette tilfælde, og så oven i købet i det sidste og altafgørende parti i en 8. runders turnering.

Dette resultat betød imidlertid at korrektionen tippede over til Klaus' fordel med et halvt point, og dermed samlet sejr. Tillykke til Klaus med sejren! Og samtidig et flot comeback i turneringen og samlet 2. plads til Martin Mathiessen, som efter at have tabt til førnævnte Igor i første runde kun afgav to remiser til henholdsvis Klaus og Tom i de sidste runder.

Hans blev dermed vinder af ratinggruppe 2 med flotte 5½/8 - nok til en delt 3. plads samlet - en absolut solid turnering af vores tilbagevendte veteran (og koryfæ!). 2. pladsen tog Torill Hagesæther sig af med 5/8.

I 3. ratinggruppe vandt en stærktspillende Charlotte Pedersen efter fire gevinster på stribe i de sidste fire runder med 5½/8  og 1½ point til de nærmeste forfølgere Peter Larsen, Mikkel Hansen og Kim Hardlei, og altså også nok til en samlet delt 3. plads! Kim Hardlei trak det længste strå i korrektionsberegningen af satte sig på 2. pladsen.

I 4. ratinggruppe var Junior/Senior nådesløse og levnede ikke mange rester til de resterende. Som nævnt en suveræn 1. plads i gruppen og delt 3. plads samlet til Esben og 2. plads til en hårdt modstanderafbudsramt Ole Pedersen med 4½/8.

Dermed fik vi afsluttet dette efterårs turnering på absolut (se)værdig vis. Tillykke til præmietagerne!

Holdskak 2006/07 (7. nov. 2006)  Af Mads Borup
   Alt om DSU's og hovedkredsens holdturnering, set med nordreøjne, kan du finde her. Der er naturligvis også et link via forsiden og referatet fra 1. holdets beskedne sejr i første runde af 1. division er allerede publiceret.

Nørresundbymatchen (8. oktober 2006)  Af Poul Erik Nielsen
  Flyttet til jubilæumssiderne.
 

De gjorde det igen! (8. september 2006)  Af Mads Borup
  
Johnni Veng og Mads Borup vandt hver deres gruppe i Chess House nylig overståede "Fredagslyn Grand Prix, Sommer 2006" (frygtelig lange titler de bruger). En turnering over 11 hyggelige fredag, hvor man kun får GP point for de bedste 2/3 af dem, denne gang svarende til 7 fredage - altså var der råd til 4 svipsere eller aftener, hvor man skulle noget andet.
   Johnnis resultater var fantastiske. Han deltog 8 gange og vandt de 6 og fik en 3. og valgte en 4. plads fra som svipser. Et resultat som bliver svært at overgå! Jeg selv var gennemgående godt tilfreds med spillet og resultaterne. Øvelse gør måske ikke mester, men man bliver da lidt bedre. Gruppe 3. blev vundet af Asbjørn Christensen for 4. gang i træk; men der er heller ikke rigtig nogle Nordre-folk, der udfordrer ham!

   Nå, ja overskriften - Johnni og jeg vandt også vores grupper i forårsafdelingen.

Nørresundbymatchen (3. september 2006)  Af Lars Christiansen
  
Som det er alle bekendt har Nordre 75 års jubilæum i år. Dette betyder også, at det igen er tid til en venskabsmatch mod Nørresundby Skakklub, da vore klubber traditionen tro mødes ved hvert jubilæum. Vi får derfor besøg af Nørresundby Skakklub:

  Lørdag den 30. september kl. 1400
i vores lokaler i Chess House
   Klubben er, efter den traditionelle hurtigturnering om eftermiddagen, vært for en varm middag og den første øl. Efter middagen er der lynmatch mellem vore klubber – og ellers ”frit slag” for diverse former for hygge. Prisen for Nordre-medlemmer er 60 kroner.
   Tilmelding i klubben eller til Lars Christiansen på enten tlf. 21  68  65 35 eller senest mandag den 27. september.
   Vel mødt!

Klubturneringen, 1. runde (27. august 2006)  Af Mads Borup
  
Vi landede på 30 deltagere. Første runde spilles på mandag og parringen ses nedenfor; førstnævnte har hvid. Vi er inddelt i 3 seedningsgrupper - præmiegrupperne er ikke redaktøren bekendt i skrivende stund.
 

  Klaus Berg - Johnni Veng
  Igor Teplyi - Martin Matthiesen
  Tom Petri - Jan Rewitz
  Peer Ole Pedersen - Nina Høiberg
  Peter Elkjær Larsen - Hans Rasmussen
  Jørgen Rudbeck - Mikkel Hansen
  Mikkel Nørgaard - Torril Hagesæther
  Leif Møller - Steen F Christensen
  Kim Hardlei - Mads Borup
  Søren G Christensen - Knud Erik Juhl
  Charlotte V Pedersen - Jesper Riis Larsen
  Henning Andersen - Anton David
  Esben Nicolaisen - Ole Bro Pedersen
  Finn Geneser - Bo Thomassen
  Kim Rasmussen - Henning Kragelund

Nordres åbne klubturnering (22. august 2006)  Af Mads Borup
  
Turneringen har fået en ny favorit, da vort tidligere medlem Klaus Berg har tilmeldt sig. Tilmelding kan nås i morgen, onsdag. Se indbydelsen her.

Klaus Berg (IM) 2383   Peter Elkjær Larsen 1861
Martin Matthiesen 2342   Mikkel Hansen 1858
Tom Petri 2233   Mikkel Nørgaard 1844
Nina Høiberg (WIM) 2224   Steen F Christensen 1806
Johnni Veng 2214   Kim Hardlei 1717
Igor Teplyi 2065   Knud Erik Juhl 1716
Jan Rewitz 2039   Henning Andersen 1642
Peer Ole Pedersen 2037   Ole Bro Pedersen 1427
Hans Rasmussen 1994   Finn Geneser 1375
Jørgen Rudbeck 1936   Henning Kragelund 1366
Leif Møller 1919   Anton David 1299
Mads Borup (WM) 1884   Esben Nicolaisen 1253
Søren G Christensen 1871   Bo Thomassen 1233
Jesper Riis Larsen 1864   Kim Rasmussen 1214

Nordres åbne klubturnering (21. august 2006)  Af Mads Borup
  
Så er vi oppe på 27 mand. Sidste frist for tilmelding er skubbet til onsdag den 23. august, så du kan stadig nå at få del i de store præmier. Se indbydelsen her.

Martin Matthiesen 2342   Mikkel Hansen 1858
Tom Petri 2233   Mikkel Nørgaard 1844
Nina Høiberg 2224   Steen F Christensen 1806
Johnni Veng 2214   Kim Hardlei 1717
Igor Teplyi 2065   Knud Erik Juhl 1716
Jan Rewitz 2039   Henning Andersen 1642
Peer Ole Pedersen 2037   Ole Bro Pedersen 1427
Hans Rasmussen 1994   Finn Geneser 1375
Jørgen Rudbeck 1936   Henning Kragelund 1366
Leif Møller 1919   Anton David 1299
Mads Borup 1884   Esben Nicolaisen 1253
Søren G Christensen 1871   Bo Thomassen 1233
Jesper Riis Larsen 1864   Kim Rasmussen 1214
Peter Elkjær Larsen 1861      
 

Nordres åbne klubturnering (19. august 2006)  Af Lars Christiansen
  
Her ses de tilmeldte pt. Sidste frist for tilmelding er på mandag (hvor vi mødes i klubben til holdmøde) så du kan snildt nå det endnu. Se indbydelsen her.

Martin Matthiesen 2342   Mikkel Hansen 1858
Tom Petri 2233   Mikkel Nørgaard 1844
Nina Høiberg 2224   Steen F Christensen 1806
Jan Rewitz 2039   Kim Hardlei 1717
Peer Ole Pedersen 2037   Knud Erik Juhl 1716
Hans Rasmussen 1994   Henning Andersen 1642
Jørgen Rudbeck 1936   Ole Bro Pedersen 1427
Leif Møller 1919   Finn Geneser 1375
Bjarne Jensen 1909   Henning Kragelund 1366
Mads Borup 1884   Anton David 1299
Søren G Christensen 1871   Esben Nicolaisen 1253
Peter Elkjær Larsen 1861   Bo Thomassen 1233

Nordres åbne klubturnering (10. august 2006)  Af Lars Christiansen
   Mandag den 28. august starter Nordres efterhånden traditionelle åbne efterårsturnering. Turneringen er åben og sidste tilmeldingsfrist er mandag den 21. august.

 Præmier:
 1. præmie kr. 2500
 2. præmie kr. 1000
Der vil derudover være ratingpræmier, således at der bliver præmie til mindst hver 5. spiller (min. 100% af indskud minus EMT-afgift).
   Turneringen løber over 8 runder og afvikles efter et accelereret schweizersystem. Spillerne inddeles i seedningsgrupper, hvilket gør at man i de første runder møder mere jævnbyrdig modstand end i en traditionel turnering efter schweizersystemet. Seedningspointene holdes gennem hele turneringen, men tæller naturligvis ikke med i slutstillingen. Se den fulde indbydelse
her.

Specialarrangement, mandag den 14. august (10. august 2006)  Af Lars Christiansen
   Som lovet afholder vi på mandag et særarrangement specielt designet til at banke lidt sommerferierust af sig. Vi spiller konsultationsskak, hvor de fremmødte inddeles i to grupper. De to grupper spiller så mod hinanden ved at diskutere sig frem til det rette træk. Grupperne inddeles så jævnbyrdigt som muligt, dvs. med lige mange spillere af samme styrke på hvert hold. Vel mødt!

Sommerskak (24. juli 2006)  Af Mads Borup
   Sommerskak har der ikke været meget af i år for Nordre-medlemmerne. Den økonomiske lette udgave af ACH (Aarhus Chess Summer) havde kun deltagelse af Johnni Veng (ja, ja, fra Nordre - der var 17 andre, der deltog!) og han vandt turneringen på deling med Hans Henrik Grand.
   Johnni deltog også i Vesterhavsturneringen sammen med Tom Petri. Med 6 points klarede de sig begge lidt dårligere en ratingtallene forudsagde, selvom seedningen holdt. Johnni mødte i første runde en 1700-mand og i 3 runde en stormester - de øvrige 7 modstander havde 1906 - 2059 i rating. Ikke det man håber på, når man deltager i en stor Open. "Jeg kunne jo lige så godt have spillet en turnering i Chess House!" kommenterede han. Tom fik "kun" en IM'er og selvom hans øvrige modstandere ratingmæssigt var lidt mere spredt end Johnni's, så var de alle lavere ratede. Men Tom scorede præmien til bedste danske klubmester!
   Mads Boe har deltaget i en First Saturday IM-gruppe i Budapest. Mads scorede 6,5 af 11 og forsvarede sit ratingtal, men hvis drømmen var en IM-norm, var der et stykke op.
   I øjeblikket spilles Politiken Cup, men uden Nordre/medlemmer. Derfor kan det alligevel være spændende at følge med i live-dækningen (link).

Ældre nyheder...